Hr branding lehetőségek

Új utakat keresne a munkaerő-toborzás világában? Vagy szeretné széleskörben népszerűsíteni vállalkozását?

Toborzáskor a hr branding és a marketing együttműködésének jegyében javasoljuk az outdoor hirdetési felületek alkalmazását  is, hiszen így a két terület egymást erősítő hatása jótékony befolyással van a jelentkezői szám növelésére. A felületválasztás és a helyszín optimalizálása érdekében folyamatosan figyeljük a trendeket és javaslatot teszünk a legmegfelelőbb hirdetési időszakra, eszközökre és helyszínekre.

Outdoor megjelenések

  • Pláza és metróhirdetések
  • Szórólapozás
  • Citylight és Óriásplakát hirdetések

Az országos, és helyi rádiókban történő megjelenéssel is Ügyfeleink segítségére tudunk lenni. Azon pozíciók esetében, melyek egy bizonyos régióra, településre koncentrálódnak, és a nem, kor és végzettség tekintetében széleskörű csoportot céloznak meg, rövid spot hirdetések alkalmazását javasoljuk.

Az ország jelentősebb főiskoláival és egyetemeivel is aktív kapcsolatban állunk, így biztosítva lehetőséget a különböző megjelenési formákra az egyes felsőoktatási intézmények karain (hirdetőfal, online felületek, hírlevelek, iskolai kiadványok…).

Az Állásbörzék esetében nem csak a rendezvényen történő részvételt biztosítjuk, hanem a megjelenéshez szükséges teljes technikai hátteret, így a displayek, roll up-ok, pup-up falak, prezentációs ajándékok (pl.: tollak, síbérlettartók, fülhallgatók…) arculatnak megfelelő tervezését és gyártását, valamint flyerek, szórólapok, kiadványok tervezését és gyártását, illetve a börzekiadványokban történő megjelenést is, valamint egyedi installációk segítségével is növelhetjük a részvétel eredményességét.

Nyomdai kapcsolatainknak köszönhetően, a hr-től eltérő területeken is versenyképes áron, és kiváló minőségben gyártunk prospektusokat, szórólapokat, céges levélpapírt, borítékot, névjegykártyát, valamint egyéb produkciós munkákban is segítjük Ügyfeleink munkáját.

Cégtípustól, és alkalomtól függően (pl.: mikulás, családi rendezvény, egyéb céges csapatépítő rendezvények) teszünk ajánlatot termékekre, illetve igény esetén katalógust küldünk, melyből az ügyfél választhat az adott eseményre leginkább illő reklámajándékok közül. Brandingelt, egyedi csomagolású reklámédességekkel (pl.: cukorka, csokoládé, desszert, szaloncukor) is állunk az Ügyfeleink rendelkezésére. Szervezeti hátterünk révén az egyedi elvárásokat is rugalmasan kezeljük. Igyekszünk a felmerülő igényeket a lehető leggyorsabban és legpontosabban, magas színvonalon kielégíteni.

Továbbá segítséget nyújtunk a humánerőforrásért felelős munkatársak képzésében (pl: Social Talent…), és a különböző tréningek megszervezésében, valamint a gamification területén is állunk Ügyfeleink rendelkezésére.